Esittely

Tervehdys!

Olen Marja Nuottanen - koirahieroja, koulutettu hieroja ja osteopaattiopiskelija. Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2010 ja olen siitä lähtien työskennellyt yrittäjänä. Eläinten hyvinvointi ja sen parissa työskenteleminen on kiinnostanut minua aina, joten olen enemmän kuin iloinen voidessani toteuttaa unelmaani. Koirien kanssa työskenteleminen antaa minulle äärettömän paljon - on todella palkitsevaa nähdä kättensä jälki ja muutos koirassa. Jokainen koira on omanlaisensa persoona, jota hoidan aina sen omilla ehdoilla, kunnioittaen yksilöllisyyttä.

Olen kasvanut koirien parissa vaippaikäisestä saakka ja harrastanut aktiivisesti vuosituhannen alusta lähtien. Aiemmin rotuvalikoimaan on kuulunut cockereita, cavaliereja ja isovillakoira. Nykyään sohvanvaltaajina sekä lenkki- ja harrastuskavereina toimivat whippetit Lykke, Vixen ja Kiera.

Jatkokoulutusta alalle olen hankkinut opiskelemalla eläintenhoitajaksi Kannuksen kennellinjalla. Koirien ohella hoidan myös ihmisiä, sillä olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon vuonna 2016, erikoistuen urheilijan lihashuoltoon. Tällä hetkellä opiskelen neljättä vuotta osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja suoritan samalla koiraosteopatian jatko-opintoja London College of Animal Osteopathyssa. Opiskelen myös koirien fysiikkavalmentajaksi.

Hoidan koiria pääosin Vantaalla ja Helsingissä, mutta teen säännöllisesti myös klinikkapäiviä eri puolilla Suomea. Pidän myös luentoja ja kotihierontakursseja seuroille ja harrastusporukoille. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää koirasi kehonhuoltoon liittyen. Katsotaan saataisiinko sinunkin rekustasi entistä rennompi!