Info & yhteydenotto

Vastaanotto koirille:

Koirakoulu Masseter, Pulttitie 14 00880 Helsinki. Ajanvaraukseen pääset tästä.

Koirahieronta 50 € sisältäen tutkimisen, manuaalisen käsittelyn sekä tarvittaessa laserhoidon. Kesto 45-60 minuuttia.

Tutustumiskäynti koirahierontaan 30 €  sisältäen hoitotilanteeseen totuttelun, hoidon tarpeen arvioinnin ja lyhyen manuaalisen käsittelyn koirasta riippuen. Kesto 30 minuuttia. Saatavilla vain Masseterin tiloissa tai kotikäyntina toisen koiran hoidon yhteydessä. Varaa mukaan reilusti palkkionameja (toimivia ovat myös esim. täytetty Kongi tai tuubista nuoltava palkka) ja rauhoittumisalusta, mikäli se on koiralle tuttu asia. 

Hoidan koiria myös kotikäynteinä pk-seudulla, jolloin matkasta riippuen hintaan lisätään matkakulut. Maksutapoina käteinen ja MobilePay. Hoidan koiria pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. 

Tiedustelut ja kotikäyntien ajanvaraus p. 040 5946750 (WhatsApp-viestillä tavoittaa parhaiten) tai marja.nuottanen@gmail.com. 

Vastaanotto ihmisille:

Hieronnat kotikäynteinä, kun samassa taloudessa on vähintään kaksi hierottavaa (näistä toinen voi olla koira). Hoidossa yhdistän klassisen ja urheiluhieronnan otteita, nivelten käsittelyä sekä osteopaattisia tekniikoita sinun tarpeesi mukaan. Matkasta riippuen hintaan lisätään matkakulut.

Hieronta 45 min 45 € 

Hieronta 60 min 60 € 

Hieronta 90 min 90 €


Tietosuojaseloste